Radionica RainDrop tehnike

RainDrop Galbanum

Raindrop tehnika je nježna metoda masaže kapanjem čistih eteričnih ulja na kralježnicu. Nastala je na osnovi tradicije Lakota Indijanaca koji su orlovim perom nanosili biljne ekstrakte, iscjeljivali i podizali energiju tijela i duše. Amerikanac Donald Gary Young postavio je temelje ove tehnike prilagođene zapadnjačkim potrebama i načinu djelovanja pod nazivom – Raindrop tehnika ili tehnika kišnih kapi. Raindrop tehnika je moćna, nenasilna tehnika masaže koja se u svijetu primjenjuje već desetljećima, a doživjela internacionalni uspjeh u tretmanima  skolioze, kifoze i išijasa.

Ono što donosi zapanjujuće rezultate  je nježno djelovanje eteričnih ulja , pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu: «kiropraktičar iz bočice». Raindrop tehnika bazira se na teoriji da su mnogi tipovi skolioze i ostalih deformacija kralježnice uzrokovani virusom ili bakterijom nastanjenih uzduž leđne moždine. Kako eterična ulja imaju protuupalno, antivirusno i atibakterijsko djelovanje, apliciranjem čistih eteričnih ulja pomažemo organizmu da pokrene vlastiti proces detoksikacije, ujedno eterična ulja donose kisik u stanice pa time pomažu tijelu u procesu oporavka.

Radionica je namjenjena polaznicima koji su savladali osnovne tehnike masaže, terapeutima, fizioterapeutima.

Tijekom radionice steći ćete i sljedeća znanja i vještine:

  • etika i komunikacija s klijentom
  • kako pripremiti prostor za masažu
  • kako pripremiti sebe i klijenta za provedbu masaže
  • kako samostalno, sigurno i učinkovito obavljati svaki pokret i raindrop tehniku u cijelosti
  • biljna i eterična ulja koja se koriste u masaži
  • praktična primjena masaže
  • indikacije i kontraindikacije za raindrop tehniku
Svaki polaznik po završetku radionice dobiva skriptu sa uputama (popis eteričnih ulja, opis postupka)

TERMIN ODRŽAVANJA RADIONICE

Radionica će se održati 29.05.2019. s početkom u 18:00h na adresi Nova cesta 4. Sve prijave vrše se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijava mora sadržavati ime, prezime, kontakt broj, (za R1 navesti podatke od firme). Sve ostale informacije možete dobiti putem e-maila. Cijena radionice iznosi 500 kn (pdv je uračunat u cijenu).
 VODITELJICA RADIONICE: Vesna Genc, fitoaromaterapeut

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".