Radionica prirodne kozmetike

kozmetika radionica

Vaša kozmetička linija je Vaš osobni kreativni izražaj.

Dvodnevna radionica prirodne kozmetike

Dvodnevna radionica koja izgleda kao zajednička igra. Na kraju radionice sve urađene pripravke nosite sa sobom i uživate u čaroliji kreativnog mirisa.

1. Dan
Na predavanju ćete se upoznati sa baznim i eteričnim uljima, hidrolatima, te ostalim prirodnim sastojcima koji se koriste u izradi aromakozmetike. Prvi dan je teoretski dio na kojem se upoznajete sa sastojcima prirodne kozmetike ( vosak, glina, kako maslac, she maslac biljna i etericna ulja) ...

2. Dan
U drugom dijelu radionice, teoriju će te primijeniti u praksi. Miješati ćemo, kuhati i izrađivati prirodnu kozmetiku: kreme i maske za lice, pilinge za lice i tijelo, tonike, balzame za usta, kakao pločice za njegu tijelu, anticelulitne pripravke i na kraju izrađivati ćemo vlastiti parfem! Sa radionice odlazite sa vlastitom kolekcijom kozmetike. U cijenu radionice uracunata je skripta sa svom teorijom i preko 150 recepata za izradu raznih kozmetickih pripravaka, te sav materijal potreban za izradu pripravaka.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".