05 Ruj, 2020
Sistemske konstelacije - Uvodni seminar

Sistemske konstelacije - Uvodni seminar

INFO

Uvodni seminar NLT-a uvod je u dvogodišnji studij osobnog razvoja temeljen na principima sistemskih konstelacija. Seminar je namijenjen jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju i transformaciji dubokih unutarnjih ograničavajućih uvjerenja (više o dvogodišnjem studiju možete pročitati ovdje).

Kroz niz vježbi u paru ili u grupi, na seminaru ćete bolje upoznati sebe i prepoznati naučene obrasce ponašanja. Igranjem uloga u sistemskim konstelacijama razvijaju se i otkrivaju vlastite teme i procesi, pri čemu problemi, napetosti i zapletenosti izlaze na vidjelo. Spoznaja i prepoznavanje naučenog obrasca ponašanja rezultira razvojem svjesnosti i promjenom ponašanja. Nakon toga ništa više nije isto. Točnije, sve oko nas je isto, ali naša je percepcija promijenjena.

Seminar će se održati na jesen 2020. Točan termin objavit ćemo uskoro.

TEME

  • Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
  • Ritualne rečenice
  • Moje tijelo – moja intuicija – moj putokaz (vježba)
  • Genogram - osnove izrade genograma i rad s genogramom
  • Zahvalnost (vježba)
  • Medicinski kotač - krug života, krug početaka i završetaka (vježba)

Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao i naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila.
Crni Los, Oglala Sioux

 

INFO I PRIJAVE:

Cijena seminara iznosi 800 kn (u cijenu nije uključen iznos PDV-a). Prijaviti se možete putem web obrasca: PRIJAVA Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: radionice@galbanum.hr.

VODITELJICA: Lidija Delić, osnivač NLT studija transformacije

Lidija Delic nlt 

"Rezultat terapeutskog rada ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti i otvorenosti klijenta. Činjenica je da smo ograničeni uvjerenjima i činjenica je da ne možemo znati granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U svakoj sekundi u nama se odvijaju desetine mikro procesa i u svakom trenutku imamo novu i drugačiju točku ovdje i sada i imamo novu mogućnost." Lidija Delić

VODITELJ/PREDAVAČ

Voditeljica sistemskih konstelacija

Lidija Delić,fitoaromaterapeut

Društvene mreže

Lokacija

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

Newsletter

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

Search