Ratko Rusak, dipl. org. rekreacije

Ratko Rusak, dipl. org. rekreacije

Diplomirao na Kineziološkom  fakultetu ' 85. god. na usmjerenju Kineziološke rekreacije i dobio zvanje Dipl. org. rekreacije. Za vrijeme fakulteta, od ' 81. god. počinje raditi kao trener sportske gimnastike u tadašnjem "Gimnastičkom društvu Zagreb", danas "Sokolu", sve do ' 86. god. ! Prije kraja studija ' 84. god., završava tečaj manualne masaže na tada Višoj medicinskoj školi, da bi se ubrzo nakon fakulteta ' 86. god. zaposlio u Kozmetičkom salonu "Pollak", kao maser.

Nakon 6 mj. radi honorarno po različitim sportskim klubovima, te od kraja ' 87, radi u Radnoj org. Zagreb, na Mladosti na Savi, kao stručni suradnik za fizioterapeutske poslove i istovremeno završava niz tečajeva, kao npr. autogeni trening, transcendentalna meditacija, shiatsu i kiropraktički seminar, osnove makrobiotskog kuhanja, međunarodni seminar za transpersonalnu psihologiju, osnove reflexoterapije..!

Bavljenje autogenim treningom, kineskim thai chijem, a kasnije i jogom, u društvu Joga u svakodnevnom životu, gdje nakon prakticiranja od 6 god. postaje instruktor (što i danas radi), stvara mu želju za prenošenjem znanja i iskustva stečenog na tim područjima, kao i u području masaže, tako da od ' 96 - ' 01 radi na Kineziološkom fakultetu kao vanjski suradnik pri katedri za kineziterapiju, osn. kinez. transformacija, plivanja, tenisa i kinez. rekreacije, podučavajući studente klasičnoj i medicinskoj masaži, osnovama relaksacije i joge! Krajem' 06 otvara Obrt za posredovanje i usluge, ponovo sa ciljem podučavanja stečenih znanja i iskustava svima onima koji su za to zainteresirani, da bi što efikasnije i kvalitetnije pomagali ljudima pronaći način kako prevladati stres, kako masažom tretirati napetosti uzrokovane modernim načinom života, te sugerirati načine samopomoći..!!!

Podijeli na društvenim mrežama

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".