Seminar u Opatiji

11.03. - 13.03.2016.  Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, OPATIJA ( seminar se održava u subotu i nedjelju )

Provedite nezaboravan vikend od petka do nedjelje. Seminar sistemskih konstelacija u bajnoj Opatiji namijenjen je svima koji žele spojiti wellness odmor sa fantastičnim seminarom samospoznaje.
Cijena za polaznike seminara iz Opatije i okolice iznosi 800 kuna. Cijena uključuje pohađanje seminara i materijale.

Cijena za polaznike iz drugih gradova iznosi 1420 kuna u dvokrevetnoj sobi i 1800 kuna u jednokrevetnoj sobi. Cijena uključuje 2 polupansiona ( petak - nedjelje ), pohađanje seminara, materijale i korištenje wellnessa.

Dvodnevni seminar namijenjen je jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju svojih unutarnjih dubokih dijelova od kojih smo sazdani. Kroz niz vježbi polako i sigurno ćete upoznavati svoje vlastite naučene obrasce, svoja ograničenja i uvjerenja.

Prvo treba spoznati kako bi mogli ući u proces vlastite transformacije. Naše tijelo pohranjuje sve doživljene emocionalne reakcije i tako pohranjeni naboji formiraju određene obrasce koje ponavljamo i stvaraju nam probleme u životu. Ti obrasci su naša vlastita ograničenja i kočnica prema potpunom osjećaju slobode. Svako nesvjesno reagiranje u određenoj životnoj situaciji govori o nerazriješenom unutarnjem konfliktu.

Namjera seminara je da nevidljivi osobni dijelovi postanu vidljivi, i da osjetite svoje vlastite dijelove. Igranjem uloga u sistemima, razvijaju se i otkrivaju vlastite teme i procesi, pri čemu se problemi, napetosti, zapletenosti, negativni osjećaji iznose na vidjelo. Raditi ćemo vježbe u paru ili grupi.

Spoznaja i prepoznavanje naučenog obrasca ponašanja, rezultira promjenom ponašanja. Nakon toga više ništa nije isto.

TEME:

SUBOTA

  • Povijest konstelacija
  • Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
  • Ritualne rečenice
  • Niz vježbi u paru ili grupi ( rad sa svojim dijelovima, dileme, zahvalnost... )
  • Meditacija opuštanja

 NEDJELJA

  • Ja i moja svakodnevnica - vježba
  • Genogram - izrada genograma
  • Medicinski kotač - uvod i konstelacijski rad

Indijanski narod je smatrao da su svi putevi našeg života usko vezani uz velike sile i moći čija se energija može koristiti za našu dobrobit. Korištenjem kotača koji djeluje na više razina spoznat ćete u kojoj ste fazi svoga životnog ciklusa.

  Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao i naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila.
Crni Los, Oglala Sioux

NLT - No Limit Therapy. Terapija bez limita novi je pristup rješavanju duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. Njezin osnivač je Lidija Delić, terapeut s dugogodišnjim iskustvom. Rezultat ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti klijenta. Činjenica je da ne možemo navesti granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U idućoj sekundi imamo novu točku. I novu mogućnost.

PRIJAVE:
Prijaviti se možete putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

VODITELJ: Lidija Delić,voditelj sistemskih konstelacija, fitoaromaterapeut, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat)

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

Newsletter

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

Search