Program fitoaromaterapeut dr. Stribora Markovića odsad online!

U današnjoj fitoterapiji fokusirali smo se na sigurne biljke, one otrovnije u međuvremenu su postali lijekovi striktne i ograničene doze. Velika je važnost fitoterapije i u prevenciji a ne samo liječenju.

Dr.Stribor Marković

Neprestano dobivamo upite iz inozemstva, ali i iz naše zemlje o online nastavi. Odlučili smo stoga jedan od naših najtraženijih smjerova, usavršavanje za fitoaromaterapeuta koji vodi dr. Stribor Marković učiniti pretežno online studijem. Prednosti su brojne – program je tako dostupan mnogo širem krugu polaznika, predavanja slušate kad vama najviše odgovara, vikendima ne morate ”sjediti u školi”, ne morate prevaljivati veliki put ili se bojati otkazivanja nastave, promjene planova ili novih mjera izolacije.

No nismo potpuno uskratili ni susrete uživo s dr. Striborom i kolegama te priliku za pitanja, druženje, razmjenu znanja i energije – u programu su planirana tri susreta, jedan uvodni i dva za praktičnu nastavu, odnosno izvođenje vježbi. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Fitoaromaterapeut

Zdravlje je puno više od korekcije trenutnih bolesti i tegoba i obuhvaća prevenciju novih i dodatnih posljedica. Razmišljanje o prevenciji i u zdravlju i bolesti dio je svačije odgovornosti a ne samo zdravstvenog sustava. Aktivne tvari iz biljaka što uključuje i eterična ulja, te mikronutritivne tvari pripadaju takvoj kulturi. Kroz edukaciju krenut ćemo od temelja - od definicije do utemeljenosti, pojma doze i ljekovitih biljaka te kvalitete. Potom ćemo prelaziti kroz pojedine organske sustave i naučiti najbitniji dio, algoritme i individualizaciju preporuke, integrirajući više disciplina u jednu.

Nastava se sastoji od online predavanja do interaktivnog rada te vlastitih zadataka između termina. Stari latini su rekli, non multa sed multum, pa ćemo preferirati ući dublje u najčešće probleme gdje realno i postoji potreba za komplementarnim pristupom. Kompletan plan i program možete pogledati OVDJE

Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu.

Voditelj: Dr.sc. Stribor Marković

UVJETI ZA UPIS

Pravo prijave za upis imaju polaznici koji su medicinske ili srodne struke (srednjoškolsko obrazovanje ili fakultet). U tu skupinu su uključeni:

  • Liječnici, Stomatolozi, Farmaceuti, Medicinske sestre, Primalje, Fizioterapeuti, Radni terapeuti, Sanitarni tehničari i inženjeri, Medicinsko-laboratorijski tehničari i inženjeri, Inženjeri medicinske radiologije, Zubotehničari, Pomoćno osoblje u zdravstvu, Veterinari, Veterinarski tehničari, Kemičari, dipl. Nutricionisti.

Polaznici koji nemaju navedenu struku mogu program upisati u neformalnom obliku. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.


KAKO SE UPISATI?

Za sve programe potrebno je izvršiti upis koji se sastoji od ispunjavanja upisnice, sklapanja ugovora o školovanju, te plaćanja upisnine.

Postupak upisa: ispunjenu upisnicu sa odabranim programom poslati na naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili donijeti osobno u tajništvo škole. Upisnicu možete preuzeti ovdje: UPISNICA

 Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente (kopije):

  • rodni list
  • domovnica
  • svjedodžba ili diploma
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (od liječnika opće/obiteljske medicine)
Potpisivanjem ugovora i plaćanjem upisnine, polaznik osigurava svoje mjesto u programu obrazovanja. Uvjet za polaganje završnog ispita je plaćena školarina u cijelosti.
 

NAČINI PLAĆANJA?

  • Redovitim mjesečnim uplatama na račun škole
  • Jednokratno (gotovinom)
  • Obročno plaćanje kreće od dana upisa

Napomena: Početak nastave kreće u rujnu.

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

Newsletter

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

Search