NLT – Dvogodišnji studij konstelacija

ŠTO JE NLT – EDUKACIJA vođena principima SISTEMSKIH KONSTELACIJA (STUDIJ OSOBNOG RAZVOJA KROZ SISTEMSKI PRISTUP)

NLT - No Limit Therapy, Transformation,  novi je pristup rješavanju duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. Nakon 25 godina istraživanja i iskustva vlastite transformacije te 18 godina terapeutskog rada s klijentima, osmišljen je NLT, studij osobnog razvoja koji objedinjuje iznimno učinkovite tehnike razvoja svjesnosti - neurolingvističko programiranje (NLP),  karmičku dijagnostiku, sistemske konstelacije i druge tehnike. One su integrirane kroz tjelesno orijentiranu terapiju i rezultat je sistemski pristup rješavanju problema.

Promjenom energetskog zapisa i neutralizacijom negativnog naboja vezanog uz određeni događaj ili traumu, prolazimo proces "čišćenja", nakon čega se otvara mogućnost transformacije i pomicanja na finiju, višu vibraciju. Svako nesvjesno reagiranje u određenoj životnoj situaciji govori o nerazriješenom unutarnjem konfliktu. Naše tijelo priča našu životnu priču i pohranjuje sve doživljene situacije i emocionalne reakcije. Upravo ti "pospremljeni naboji" formiraju obrasce ponašanja koji su nam prepreka samoostvarenju.

Kako sigurno i oprezno, a opet spremno otvoriti tu Pandorinu kutiju? Zaviriti u nju sa sigurnog mjesta? NLT pomaže da se suočimo i prihvatimo da je naše uvjerenje možda pogrešno, da je oprost lijek, da u sebi nosimo pohranjena sjećanja iz daleke prošlosti i da nas sve to definira. NLT je putovanje koje nam daruje otpuštanje podsvjesnih uvjerenja i otvaranje svijesti, daruje nam promjenu iz zamagljene percepcije u novu i jasnu percepciju i dovodi nas do osobne transformacije. Osobna transformacija neminovno rezultira promjenom naučenog ponašanja i sposobnosti poboljšanja vlastite egzistencije. 

ZAŠTO DVOGODIŠNJI STUDIJ NLT?
Sigurno ste puno puta u životu gledajući film ili predstavu, čitajući knjigu ili slušajući priču pronašli u njima dio sebe i prepoznali temu iz svog života. U takvim trenucima često dobijemo novi uvid i oni su za nas pravi blagoslov, smjerokaz u životu koji domišljato pokazuje da nismo u začaranom krugu i da postoje nove mogućnosti i rješenja.

Kada se nađemo u teškim situacijama ili odnosima koje pokušavamo riješiti, smišljamo taktike, radimo kompromise, trudimo se, razgovaramo s prijateljima i bližnjima, pokušavamo razne metode, no često bez uspjeha. Imamo osjećaj da se vrtimo u krug. NLT nam pomaže da izađemo iz začaranog kruga.

Kroz studij se radi na osobnim temama i potiče razvoj podizanjem razine svjesnosti. Studij je namijenjen svima koji žele koristiti sistemske konstelacije za osobni razvoj, ali i onima koji žele metodu koristiti u profesionalne svrhe. Za sve polaznike program studija je isti.

Edukacija je provedena u 12 modula  (10 dvodnevnih modula i 2 intenziva u trajanju od 3 do 5 dana ) kroz dvije godine.

INFO I PRIJAVE:

Za više informacija o dvogodišnjem studiju kontaktirajte nas putem e-maila:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rezultat terapeutskog rada ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti i otvorenosti klijenta. Činjenica je da smo ograničeni uvjerenjima i činjenica je da ne možemo znati granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U svakoj sekundi u nama se odvijaju desetine mikro procesa i u svakom trenutku imamo novu i drugačiju točku ovdje i sada i imamo novu mogućnost.

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

Newsletter

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

Search