Intenzivni seminar Thai masaže

Thai masaža - I stupanj*
Na intenzivnom Thai seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima tradicionalne Thai masaže (10 glavnih energetskih linija prema tradicionalnoj tajlandskoj medicini). Doživjet će te iskustvo istinski svjesnog dodira. Na seminaru ćemo raditi svih 151 pokreta Thai masaže. Nakon seminara svaki će polaznik moći samostalno izvesti kompletan opuštajući tretman u trajanju od 1 sat i 45 minuta. Svaki polaznik će dobiti skriptu s ilustracijama i opisom tehnike.

Raspored održavanja seminara

TRAJANJE: 4 dana, 10:00h - 18:30h

Ponedjeljak

Utorak

Srijeda

Četvrtak

20.04.2020.

21.04.2020.

22.04.2020

23.04.2020.

Thai masaža - II stupanj*
Drugi stupanj tradicionalne thai masaže namijenjen je za sve polaznike koji žele usavršiti svoje znanje. Osim što će se na seminaru ponoviti i dodatno usavršiti gradivo iz I stupnja, odradit ćemo i nove tehnike koje se mogu uspješno integrirati u svaki tretman. Program također ističe teorijski dio o energetskim kanalima, njihovoj topografiji i simptomima koji su s njima povezani. Svaki polaznik dobiva vodič sa ilustracijama i opisom tehnika. Uvjet za prisustvo je položen I stupanj.

TRAJANJE: 4 dana, 10:00h - 18:30h

Subota

Nedjelja

Ponedjeljak

Utorak

25.04.2020.

26.04.2020.

27.04.2020

28.04.2020.

Thai masaža - III stupanj*
Treći stupanj ili terapeutski stupanj namijenjen svima koji se žele baviti thai masažom profesionalno. Ovaj stupanj sadržava spoj svih znanja i tehnika s dodatnim znanjima kako brzo i efikasno tretirati česte tegobe poput; glavobolje, bolove u leđima, bolova u donjem dijelu leđa, ukočenosti vrat i ramena, menstrualnih grčeva, bolova u koljenima, probavne smetnje, zatvor i itd. Uvjet za prisustvo je položen I i II stupanj.

TRAJANJE: 4 dana, 10:00h - 18:30h

Četvrtak

Petak

Subota

Nedjelja

30.04.2020.

01.05.2020.

27.04.2020

03.05.2020.

Ovaj intenzivni seminar dio je programa Tajlandske škole (Thai Massage School of Chiang Mai - http://www.tmcschool.com/). Nakon seminara svaki će polaznik dobiti međunarodno priznati certifikat Tajlandske škole.

CIJENA

Thai masaža - I stupanj 3750 kn
Thai masaža - II stupanj 3750 kn
Thai masaža - III stupanj 3750 kn
Cijena za komletan program (sva tri stupnja)

10.500,00 kn

 

CERTIFIKAT: Svaki polaznik dobiva međunarodno priznati certifikat (TMC certification) izdan od Thai Massage School of Chiang Mai, Tajland. Osim navedenog certifikata polaznici dobivaju i certifikat Američkog nacionalnog odbora za terapeutsku masažu i rad na tijelu (The National Certification Board for Therapeutic Massage & Bodywork NCBTMB)

Prijaviti se možete putem web obrasca PRIJAVA

Broj mjesta je ograničen! Prijave se primaju do 01.04.2020.

Napomena*: seminar će se održati na engleskom jeziku. Potrebna je minimalna razina poznavnaja engleskog jezika. Više od 90% seminara su vježbe.
PDV je uračunat u cijenu.

Voditelj Seminara

Kalin Nenkov

Kalin Nenkov, fizioterapeut

Za vrijeme studija Fizikalne terapije na Nacionalnoj sportskoj akademiji u Sofiji u Bugarskoj, Kalin je stažirao u raznim odjelima bolnica, uključujući Ortopediju, Neurologiju, Internu medicinu i Traumu. Nakon završetka studija, nastavio je razvoj svojih vještina i znanja u području SPA terapija, istovremeno istražujući terapeutski potencijal raznih istočnih masažnih tehnika i stilova. Između 2005 i 2011 Kalin radi kao fizikalni i masažni terapeut u prestižnom Maleevi teniskom klubu u Sofiji.

2006-te završava školu Thai masaže na Chiang Mai - instituciji u potpunosti akreditiranoj od strane tajlandske vlade i priznate od tajlandske kraljevske obitelji, koja pruža profesionalne i učiteljske treninge u praksi i teoriji Thai masaže. Tamo Kalin dobija vladinu potvrdu kao Thi Massage Professional (Profesionalni praktičar Thai masaže) te završava program za Učiteljske treninge čime postaje licenciran za podučavanje cijelog kurikuluma svih tečajeva škole, koje je odobrilo tajlandsko Ministarstvo obrazovanja.
To uključuje Osnove Thai masaže - razina 1, Napredna Thai masaža - razina 2, Terapeutska Thai masaža- razina 3, Thai masaža stopala, Thai masaža na stolu, Thai masaža na stolici.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, nadahnut iskustvom iz Tajlanda, Kalin posvećuje svu svoju energiju i napore u praksi i podučavanju Thai masaže. Organizira i podučava više tečajeva u mnogo gradova u Bugarskoj i inozemstvu. Više od 400 studenata prošlo je module profesionalnog programa treninga kod Kalina. Osim individualno, Kalin trenira i timove profesionalaca. Trenirao je zaposlenike više vrhunskih hotela i SPA centara u Bugarskoj, uključujući i Sense Hotel Spa, Kempinski Hotel Grand Arena u Banskom, Grand Hotel Pomorie, Interhotel Bulgaria u Burgasu, Sana SPA Hotel u Hissarau te UPI Beauty and Spa Centre u Sofiji. Kalin također drži tečajeve za studente Medicinskog koledža u Sofiji, uključujući i slabovidne studente.

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search