Govor tijela

5.0/5 ocjena (3 glasova)

Govor tijela i neuro - limfna refleksna masaža

Lidija Delić, holistička terapeutkinja , ukazala nam je na što tijelo poručuje kad imamo bolove ili smo zakočeni te kako si sami možemo jednostavnim pokretima izmasirati tijelo i potaknuti protok limfe te osnažiti imunosni sustav.

Disanje, kretanje i istezanje (lagano vježbanje) pokreću vašu limfu. Masiranjem neuro-limfnih refleksnih točaka otpuštate toksine u limfne žile i naknadno u krvotok, i na taj način eliminirate toksine iz tijela. Postoji oko 90 refleksnih točaka na tijelu i one nisu nužno smještene direktno preko limfnih čvorova. Čišćenjem tijela od toksina dajete više prostora za slobodan protok energije. Neuro – limfnu refleksnu masažu možete kombinirati zajedno sa masažom cijelog tijela, lica ili refleksoterapijom  za brzo poboljšanje protoka limfe.

Također možete svakodnevno u svoje dnevne rituale njege tijela uključiti neuro – limfnu masažu, kako bi osigurali vitalnost i dobar osjećaj. U trenucima kada se ne osjećate dobro i osjećate iscrpljenost, odličan način za regeneraciju je samomasaža. Svakodnevnom  samomasažom ojačati ćete svoj imuno sustav. Masaže se može izvoditi i preko odjeće, tako da masirate točke čvrsto s osjećajem da vam se koža kreće u svim smjerovima. Nakon masaže obavezno popiti vode.

Pogledaj sada »

Povezani članci

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".