Sistemske konstelacije

 

Kenstelcije gal

Da bi nevidljivo postalo vidljivo!

Što su konstelacije?
Sigurno ste puno puta u životu gledajući film ili predstavu, čitajući knjigu ili pripovijetku/priču pisanu ili usmeno prenesenu nekako pronašli dio sebe u njoj, prepoznali temu iz vašega života. U takvim situacijama često se desi da dobijemo novi uvid, novu percepciju našeg problema ili situacije. Takvi momenti su pravi blagoslov, smjerokazi u životu koji domišljato pokazuju da nismo u začarnom krugu, da ima novih mogućnosti i rješenja. Ponekada, se nađemo u teškim situacijama, teškim odnosima koje pokušavamo riješiti. Smišljamo taktike radimo kompromise, trudimo se, razgovaramo s prijateljima i bliskim osobama, pokušavamo razne metode, ali bez uspjeha, vrtimo se u krug.

Kako si pomoći?
Kako sigurno i oprezno a opet spremno otvoriti Pandorinu kutiju? Zaviriti u nju sa sigurnog mjesta? Sistemska konstelacija pomaže da se suočimo i prihvatimo da je naše uvjerenje možda pogrešno, da je oprost lijek da u sebi nosimo sjećanja pohranjena u dalekoj prošlosti i da nas sve to definira. Što je to što će pomoći da razbistrimo zamagljenu percepciju i pomoći nam doći do rješenja.

Sistemskom konstelacijom!
Obiteljske konstelacije metoda koju je utemeljio Bert Hellinger, austrijski psihoterapeut. Metoda koja pomaže dobiti odgovor na sva pitanja koja nas muče i kojom figurativno rečeno "razmičemo koprenu nerazumljivosti" da bi nevidljivo postalo vidljivo...

Vrijednost sudjelovanja
Sudionici koji žele postaviti svoju konstelaciju participiraju u iznosu od 600 kn. Sudionici koji žele biti promatrači ili iskusiti sistemsku konstelaciju iz uloge reprezentanta sudjeluju besplatno.

NOVI TERMIN ODRŽAVANJA!
Utorak 18.06.2018. Prijava je obavezna zbog ograničenog kapaviteta dvorane (maksimalno 25 sudionika).  Prijaviti se možete putem web obrasca: PRIJAVA

VODITELJICA: Lidija Delić, fitoaromaterapeut, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat)

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".