Vlatka Baretić, prof. psihologije

Vlatka Baretić, prof. psihologije

Vlatka Baretić, rođena u Zagrebu 1966. god., diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom rata, radila sa djecom prognanicima i izbjeglicama u kampovima širom Hrvatske (Pula, otok Brač, Karlovac).

Nakon toga radila je kao klinički psiholog u Klinici za psihološku medicinu, a nakon toga deset godina kao terapeut na Odjelu ovisnosti KB Sestre milosrdnice. Unazad četiri godine radi kao psiholog u Gimnaziji Lucijana Vranjanina. Završila je edukaciju iz Obiteljske psihoterapije, Obiteljske medijacije, te prošla početne tečajeve iz Gestalt psihoterapije i NLP za ovisnike.

Podijeli na društvenim mrežama


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : li in Entity, line: 4 in /home/galbahr/public_html/templates/yoo_avenue/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : ul in Entity, line: 4 in /home/galbahr/public_html/templates/yoo_avenue/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".