Gordana Gorinšek, dipl. ing. agr.

Gordana Gorinšek, dipl. ing. agr.

Rođena je 1976. g. u Virovitici. Osnovno i srednješkolsko obrazovanje završila je u Zagrebu te je  diplomirala na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu čime je stekla zvanje diplomiranog inženjera agronomije, smjer Zaštita bilja odnosno magistre inženjerke fitomedicine, pojednostavljeno rečeno, doktora za biljke.

Nakon završetka formalnog obrazovanja, završila je program osposobljavanja u Ustanovi za obrazovanje odraslih Aroma Akademija u Zagrebu te stekla zvanja obiteljski aromaterapeut i aromamaser sa željom proširiti stečena znanja i time izaći iz zadanih studijskih okvira. Koju godinu kasnije, u toj istoj Ustanovi, predavala je kolegije Botanika i Mikrobiologija, a predavačku strast nastavlja u zagrebačkoj Ustanovi za obrazovanje odraslih Galbanum gdje je voditeljica programa Uzgajivač i prerađivač aromatičnog i ljekovitog bilja. Polaznicima nastoji približiti koncept, pojmove i postulate poljoprivredne proizvodnje s naglaskom na ekološkoj proizvodnji i preradi aromatičnog i ljekovitog bilja.

Vlasnica je i izvršna direktorica trgovačkog društva AROMATIČNI KUTAK d.o.o. registriranog za proizvodnju i trgovinu parfema i toaletno-kozmetičkih preparata. Uspješno plovi vodama aromaterapije i kozmetologije nekoliko godina, što je rezultiralo kreiranjem linije prirodnih kozmetičkih proizvoda. Njihova jedinstvena receptura, visoka kvaliteta i neupitna djelotvornost su produkt fuzije znanja agronomske, aromaterapijske i kozmetičke struke, ujedno i njenih velikih strasti.

 

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web:      http://aromaticnikutak.hr/

Facebook:  www.facebook.com/aromaticni.kutak

 

 

Podijeli na društvenim mrežama


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : li in Entity, line: 4 in /home/galbahr/public_html/templates/yoo_avenue/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : ul in Entity, line: 4 in /home/galbahr/public_html/templates/yoo_avenue/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".