Dr.med. Sanja Perko

Dr.med. Sanja Perko

Dr. med. Sanja Perko je završila studij medicine u Zagrebu i od tada su joj u središtu interesa cjeloviti pristup čovjeku i zdravlju te prirodni načini liječenja. Svoja znanja o fitoterapiji i aromaterapiji proširila je obrazovanjem u Centru Cedrus, a dalje ih nadograđuje praćenjem literature i novosti iz tog područja, te primjenom u svakodnevnom obiteljskom životu.

Tijekom profesionalne karijere radila je kao predavač na različitim učilištima za aromaterapiju te u Twinlabovom nutricionističkom savjetovalištu i tamo je upoznala mnoge prekrasne ljude s kojima je mogla podijeliti svoje znanje i iskustvo i od njih puno naučiti. Slobodno vrijeme najradije provodi rukama do lakta zaronjenim u glinu (bavi se umjetničkom keramikom) ili u dugim šetnjama s obitelji. U Učilištu Galbanum dr.med. Sanja Perko predaje medicinski dio kolegija.


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : li in Entity, line: 4 in /home/galbahr/public_html/templates/yoo_avenue/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : ul in Entity, line: 4 in /home/galbahr/public_html/templates/yoo_avenue/warp/src/Warp/Helper/DomHelper.php on line 47

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".